+36 20 975 3162 ingatlan@illich.hu

Az Illich Ügyvédi iroda ingatlanirodája

Az Illich Ügyvédi iroda ingatlanirodája

Ügyvédként több száz ingatlan, szerződés megfordult a kezem között, azonban azt tapasztaltam, hogy nincs olyan teljes körű, az eladás vagy a vétel teljes folyamatában az ügyfeleknek segítséget nyújtó szolgáltatás, amelyre nagy igény lenne.

Minden ügyfél megoldásokat és segítséget szeretne, nem nehézségeket és feladatokat. Olyan többletet és konkrétumokat, aminek az eredményeként a kezébe veheti az ingatlanának kulcsát.

Mi ebben segítünk ügyfeleinknek, prémium színvonalú szolgáltatásokat kínálva.

– Dr. Illich Ferenc –

Szolgáltatásaink

Ingatlanközvetítés

Legyen szó vételről vagy eladásról, olyan teljes körű megoldásokban gondolkodunk, amely során az ügyfél végig biztonságban érezheti magát, hiszen egy kézből kiszolgáljuk a teljes eladási vagy keresési folyamatot, ezzel jelentős értéktöbbletet adva.

Jogi tanácsadás

Adásvételi szerződések készítése, ellenjegyzése, véleményezése eladás és vétel esetén. Ingatlanjogi tanácsadás. Több mint 10 éves tapasztalatunkkal magas színvonalon tudjuk képviselni ügyfeleinket földhivatali eljárások során és a professzionálisan tudunk megválaszolni minden felmerülő kérést.

Pénzügyi jogi tanácsadás

(hitel, biztosítás)

A banki és biztosítási területen a termékek és szolgáltatások átláthatatlan sokaságával találkozunk. Emiatt fontos a szakértő segítségnyújtás, hiszen az összehasonlítható és számszerű adatok mellett sok más tényezőn is múlik egy sikeres hitelügyintézés avagy egy megnyugtató biztonságot adó vagyonbiztosítás.

Home staging

Az ingatlan felkészítése az eladásra. Home staging szakértő tanácsai alapján ingatlanja gyorsabban és akár milliókkal többért értékesíthető, hiszen ki ne szeretne egy azonnal költözhető ingatlant vásárolni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ügyfeleinket előzetes bejelentkezés után tudjuk fogadni, egyeztetett időpontokban.

4 + 10 =

Telefonszám

E-mail cím