+36 20 975 3162 ingatlan@illich.hu

Ingatlanközvetítés

Legyen szó ingatlan vételről vagy eladásról, olyan teljes körű megoldásokban gondolkodunk, amely során az ügyfél végig biztonságban érezheti magát, hiszen egy kézből kiszolgáljuk a teljes eladási vagy keresési folyamatot.

Családi ház, lakás, nyaraló, telek vagy üzleti célra szolgáló ingatlanok vétele, eladása során irodánk maximálisan képviseli ügyfelei érdekeit.

A keresett ingatlan, avagy a vevő felkutatása, az ingatlan forgalmi értékének meghatározása, illetve a tulajdoni lap beszerzése, az adásvételhez tartozó teljeskörű dokumentáció, okiratok elkészítése is a feladataink közé tartozik, így ezekkel semmilyen tennivalója nincs.

Azzal, hogy az imént felsorolt feladatokat mind elvégezzük, nagyban megkönnyítjük és leegyszerűsítjük az Ön tennivalóinak listáját. Így nem szükséges más szakembert felkeresnie, egy kézből kiszolgáljuk a teljes folyamat során ügyfeleinket.

Tehát energia-, idő- és költséghatékony megoldást kínálunk Önnek.

Ha szeretné megtalálni az optimális megoldást ingatlan adás-vételéhez, akkor a legjobb helyen jár. Szakértőink több mint 10 éves tapasztalattal állnak a rendelkezésére.

Mi nemcsak elvégezzük ezeket a teendőket, de számos területen értékes tanácsokkal is ellátjuk ügyfeleinket.

Elérhetőségeinken keressen bennünket bizalommal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ügyfeleinket előzetes bejelentkezés után tudjuk fogadni, egyeztetett időpontokban.

15 + 10 =

Telefonszám

E-mail cím